۲۶ دی ۱۴۰۴، ۱۴:۵۰

قریشی: قوه قضائیه با مفسدین اقتصادی با جدیت برخورد کند

قریشی: قوه قضائیه با مفسدین اقتصادی با جدیت برخورد کند

ارومیه- نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی گفت: قوه قضائیه باید با مفسدین اقتصادی که خون مردم را در شیشه کرده اند نیز با جدیت برخورد کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی در خطبه‌های نماز جمعه ارومیه، با تاکید بر حفظ وفاق ملی، افزود: اگر وحدت داشته باشیم امکان ندارد شکست بخوریم ولی اگر این اتحاد از بین برود فتنه نفوذ خواهدکرد لذا رمز پیروزی بر دشمنان حفظ وحدت و اتحاد است.

وی با اشاره به اینکه بر مسئولان واجب است قدر ملت آگاه و دلسوز را بدانند و برای آرامش ملت شبانه روز تلاش کنند، تصریح کرد: قوه قضائیه با این داعشیان با شدت برخورد کند و مماشات نکند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی اظهارکرد: امنیت و اقتصاد دو ابزار دشمن برای آشوب است، قوه قضائیه باید با مفسدین اقتصادی که خون مردم را در شیشه کرده اند نیز با جدیت برخورد کند.

امام جمعه ارومیه به مباحث و جریانات جنگ ۱۲ روزه و اغتشاشات اخیر که در کشور رخ داد، اشاره کرد و یاد آور شد: دلیل این اتفاقات آن است استکبار می‌خواهد در دنیا تک محوری ایجاد کند و دارایی ملتها را به تاراج ببرد، در این اوضاع ایران، مقابل این استکبار ایستاده است.

وی خاطر نشان‌کرد: در طول حدود ۴۸ سال پیروزی انقلاب اسلامی، دشمن تمام توان خود را از فتنه، جنگ، ترور و تحریم به کار گرفته تا این کشور را مطیع خود بکند ولی ایران هیچ وقت تسلیم نشده و نخواهد شد.

حجت الاسلام قریشی اظهار کرد: ترامپ صراحتاً در جنگ اخیر گفت که خود من جنگ را رهبری کردم، اما با توکل به خدا و رهبری امام خامنه‌ای و بصیرت ملت بازهم دشمن ایران شکست خورد.

وی یادآور شد: در اغتشاشات اخیر اغتشاش گران با وحشیگری، پلیس، بسیجی و مردم را سر بریدند، همه این جنایت‌ها نشان داد اینها از ملت ایران کینه دارند و مقداری از این کینه را در اغتشاشات نشان دادند.

امام جمعه ارومیه ادامه داد: به درگاه خدا برای وجود ملت بصیر ایران اسلامی که اینگونه پای نظام و اسلام و رهبر ایستاده اند سجده شکر به جا می‌آوریم.

وی یادآور شد: ملت ایران از پیامبر (ص) و امامان معصوم (ع) یاد گرفته، هزینه هم می‌دهند اما به دشمنان باج نمی‌دهند؛ به همین خاطر دشمنان با کینه‌توزی قرآن و مسجد را آتش می زنند.

کد خبر 6722839

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha